Leta i den här bloggen

lördag 7 mars 2009

Morning glory eller köplust

Jaså. Skulle vi spela på markan idag?

Vaknade med värsta morning glory under täcket och kände mig ganska fantastisk. Kroppen funkar som den ska!

Den underbara går och visslar i hallen. För att inte bryta trenden så ska hon till IKEA idag. Det är ju lördag. Hon och svärmor. Visst, man har hört att det ska gå att bli beroende av shopping. Men allvarligt. Hur kan man gilla tanken på att fara till Älmhult, sitta där i bilen och köra 6 mil raksträcka, äta köttbullar, glo på täcke, plastsked och fyndavdelningen, sätta sig i bilen igen och köra samma sex mil tillbaka fast omvänt håll då. Öppna dörren till hemmet och ställa fram tre doftljus och känna att dagen är gjord?

Jag hade kunnat förstå om man kände ett rus om man sprängt kreditkortens maxbelopp och fyllt vardagsrummet med en VOX basstack och en Musicman bas. Ett lagligt inhandlat cubase med ett ruggit fett ljudkort. Kanske slått till och köpt photoshop cs. Lite nya jeans, kängor och ett fjällräven tält (tex abisko). Ett badmintonrack av grafit, glasblock till källarens badrumsrenoveingsprojekt, helsyntetisk motorolja till bilens oljebyte, frostsäkert klinker till garaget, en digitalkamera med hur många pixlar som helst med medföljande hårddiskvideokamera.

Fast egentligen är jag ju hur nöjd som helst av att hon nöjer sig med så lite. Tillochmed att hon nöjer sig med mitt lilla men ack så vackra morning glory!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar