Leta i den här bloggen

torsdag 26 februari 2009

Can-Man

Nu har det gått en vecka och äntligen hör man ordet pappa mer och mer. Inte bara tjat efter mamma hela tiden. Tror att det på denna testvecka har förändrats till det bättre.

Den underbara började röja på barnens rum. Och hipp-happ så delar flickorna rum, soffan har burits upp från gillestugan, vårt sovrum har bytt plats, lekrummet har flyttats ned i gillestugan.
Så nu väntar man på att någon av alla de barn som brukar vistas i huset, slår ut en tand när de rusar in i den öppna spisens kranshylla, eller bryter ett ben eller en arm, då de rusar ner för trappan för att sätta på cd spelaren.

Övertiden på jobbet sätter rekord, likaså alla orderingångar.

Styrled har jag bytt på den underbaras klasskompis bil.

Fick det att sluta regna idag, bara av att skrika ut min leda över vädergudarnas missmod. Regnet öste ner och jag såg bara hur jag skulle cykla till jobbet för att komma fram dyngsur och kall. Men efter ett primalskrik slutade det regna. Skumt.

I morgon bär det av till Ystad för ännu en spelning. Ska köra amerikans bil. Känns tufft. Nästan som hårdrock.

3 kommentarer:

  1. Can är slang för toalett. Vill du, på ett lite subtilt sätt, ha sagt att du bajsar mer än andra? Och isåfall, äter du mer än andra eller har du mindre och mindre tjocktarm kvar i kroppen? Vad händer isåfall när hela tjocktarmen har börjat sitt nya liv på Hässleholms reningsverk? Blir detta lite grann som alligatorerna i New Yorks avlopp? Är vi säkra på att dom finns eller det är en myt, precis som den om att pensionärer äter kattmat? Äter du kattmat, och är det isåfall därför du bajsar mer?
    Många frågor, jag vet.
    Men jag är ruskigt tacksam för svar.

    MVH Shane McGowan

    SvaraRadera
  2. Can är slang för toalett. Vill du, på ett lite subtilt sätt, ha sagt att du bajsar mer än andra? Och isåfall, äter du mer än andra eller har du mindre och mindre tjocktarm kvar i kroppen? Vad händer isåfall när hela tjocktarmen har börjat sitt nya liv på Hässleholms reningsverk? Blir detta lite grann som alligatorerna i New Yorks avlopp? Är vi säkra på att dom finns eller det är en myt, precis som den om att pensionärer äter kattmat? Äter du kattmat, och är det isåfall därför du bajsar mer?
    Många frågor, jag vet.
    Men jag är ruskigt tacksam för svar.

    MVH Shane McGowan

    SvaraRadera
  3. Jag gillar att bajsa. Särskilt när jag har biltema katalogen att läsa. Detta borde ju således innebära att jag är ruskigt bilintresserad och en hejjare på hemmafix.
    Och Hässleholms reningsverk är de facto lika som New Yorks avlopp. Bajs och gamla kondomer fyller arbetstiden för dessa människor som jobbar där.
    Och Shane McGowan borde passa ypperligt som en arbetare på reningsverket, då dennes tänder (eller kvarvarande tänder) kan filtrera ut det största korvarna.

    SvaraRadera